Yoga & Horses


Mind a jógagyakorlás, mind a lovakkal való foglalkozás egy mély önismereti út. A kettő összekapcsolva kiegészíti egymást. Ennek megtapasztalása egy csodálatos, lelket feltöltő élmény, ami által közelebb kerülhetsz a lovakhoz, a természethez és végső soron Önmagadhoz.


Az egyéni jógaórák során a saját céljaidnak megfelelően alakítjuk a gyakorlást. Sok hasznos személyre szóló tanácsot, praktikát osztok meg veled, amiket be tudsz építeni a mindennapjaidba és ezek által kialakíthatsz egy egészséges, kiegyensúlyozott életmódot. Az egyéni jógaórák helyszíne lehet egy bérelt jógaterem, de akár jógázhatunk a saját otthonod kényelmében is.

Kifejezetten lovasoknak szóló egyéni gyakorlás kialakításában is tudok segíteni, amely támogatja a helyes és könnyed ülést, valamint javítja a kapcsolatot a lovaddal.

15.000 Ft/alkalom

Az órák 90 percesek.


A csoportos jógaórák során mindig más-más témakörrel vagy területtel dolgozunk (például a csakrákkal, egyensúllyal, különböző érzések erősítésével, a gerinc egészségére fókuszálva vagy akár csípőnyitással, mellkasnyitással, stb.), így változatos órákon vehetsz részt.

3.000 Ft/alkalom

Az órák 90 percesek.

  • Jelenleg a csoportos órák szünetelnek.


Ló asszisztált jógaterápia

A foglalkozások célja, hogy a jóga által, a jóga eszközeinek segítségével fejleszd önmagad, majd a jógát követően a saját középpontodba kerülve kapcsolódj a lovakhoz és megtapasztalhasd a lovakhoz való harmónikus kapcsolódás élményét. A lovak tiszta tükröt tartva elénk, utat mutatnak nekünk az önismereti utunk során. A velük való munka során felmerülő érzéseket, szituációkat megbeszéljük, közösen értelmezzük és az ebből levont felismeréseket, tanulságokat tovább visszük magunkkal a jógagyakorlásba, hogy azok feloldásán és megoldásán dolgozva tartós változásokat érjünk el a mindennapjaidban.

Az egyéni lovas jógás foglalkozásokon részt vehetsz egyszeri alkalommal élmény jelleggel vagy akár több alkalommal folyamatszerűen.

Az órát egyéni jóga gyakorlással kezdjük az egyéni célok mentén haladva, majd a jógát követő lecsendesedett, ellazult, de mégis fókuszált állapotban kapcsolódunk a lovakhoz. A lovakkal történő munka során is megtartjuk az önismereti fókuszt. A feladatok nagy része földről történik, de van lehetőség lóhátra is ülni, azonban ekkor is inkább az üléssel való kapcsolódáson van a hangsúly. Szokványos értelemben vett lovas oktatást nem vállalok.

A folyamat jellegű foglalkozások lehetnek 5 vagy 10 alkalmasak, ezek során van lehetőség egyéni célok meghatározására és az azok mentén történő munkára. Így egy adott probléma megoldásával mélyremenőbben tudunk foglalkozni, könnyebben érhetünk el fejlődést, változást a jóga gyakorlásban, a lóval való munkában, és ezek által a hétköznapokban a kitűzött céloknak megfelelően.

Az egyéni lovas jógás foglalkozások körülbelül 3 órás időtartamúak. Egyszeri lovas jógás élmény esetén van lehetőség akár 4-5 órás foglalkozásra is.

3 órás foglalkozás

30.000 Ft/alkalom

5 órás foglalkozás

45.000 Ft/alkalom


Pároknak szóló lovas és/vagy jógás foglalkozások


Páros lovas jógás foglakozáson részt vehetnek párok, de akár szülők és gyermekek vagy barátok/barátnők is. A hangsúly a minőségi együtt töltött időn van. Párok esetén ezek a gyakorlatok segíthetnek abban, hogy könnyedebben egymásra tudjatok hagolódni és visszataláljatok egymáshoz, majd a lovak mellett mindezt tovább mélyítsétek. Szülő-gyermek vagy baráti párok esetén a jógagyakorlás könnyed, játékos és szintén elősegíti a lovakhoz való közös kapcsolódást, mely egy csodálatos közös élményt jelent.

3-4 órás foglalkozás

45.000 Ft/alkalom


Egy vagy többnapos csoportos lovas jógás elvonulás

Ezeken az egy vagy többnapos lovas és jógás programokon kapcsolódhatsz hasonló szemléletű emberekkel, akik szeretnek jógázni, szeretik a lovakat és mindemellett fontos számukra az önismeret, önmaguk fejlesztése. A változatos egymásra épülő programok segítik a teljes testet, lelket feltöltő, aktív kikapcsolódást, hogy megtapasztalhasd a boldog jelenlét érzését.
Az aktuális programokról a Yoga & Horses Facebook oldalán az Események menüpont alatt találhatsz további információkat.

  • Az aktuális elvonulás áráról érdeklődj üzenetben