Ha kérdésed lenne vagy szeretnél időpontot foglalni, írj üzenetet a lent megadott
e-mail címre vagy keress bátran telefonon.

Mi az a lovas jóga? Hogy kell elképzelni? A ló hátán jógázunk?


A lovas jóga során nem jógázunk a ló hátán. A foglalkozást jógaórával kezdjük, majd a jógát követő lecsendesedett ellazult állapotban kapcsolódunk a lovakhoz főleg földről a lóasszisztált önismereti foglalkozásokhoz hasonlóan. Azért lovas jóga, mert bár nem végzünk ászanákat sem a lovon, sem mellette, viszont a jóga elveit követjük a lovak mellett is egy tudatos jelenlétre törekedve.

Ha nincs jógás és/vagy lovas tapasztalatom, akkor is részt vehetek a foglalkozásokon?


A lovas jógás foglalkozásokon való részvételnek nem előfeltétele sem a jógás, sem a lovas tapasztalat. Bátran jelentkezz akkor is, ha még nincs tapasztalatod sem a jógával, sem a lovakkal. Ezek a foglalkozások akár első élménynek is tökéletesek, amellett hogy már a tapasztaltabb gyakorlók is tanulhatnak új dolgokat, hiszen egy teljesen más szemszögből gyakorlunk és kapcsolódunk a lovakhoz.

Lehet csak sima lovagló órákat is venni?


Hagyományos értelemben vett lovagoltatást és lovas oktatást nem vállalok. Viszont a lovas jóga során az egyéni folyamatszerű foglalkozásokon van lehetőség lóhátra is ülni, megtapasztalni az üléssel való kapcsolódás élményét is, sőt idővel akár lovagolni is megtanulni. Viszont ez egy hosszabb folyamat, megtartva az önismereti fókuszt is.

Tömegközlekedéssel megközelíthető a lovarda?


Tömegközlekedéssel sajnos nem közelíthető meg a lovarda. Viszont bármilyen foglalkozás esetén, akár egyéni, akár csoportos, tudunk segíteni az autós kijutásban, ha a résztvevő a környékbeli települések egyikére (Biatorbágy, Etyek stb.) el tud jönni tömegközlekedéssel.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?


Átutalással vagy készpénzzel van lehetőség fizetni.